Check hier de gehele prijzenlijst in PDF

Na onze geslaagde Quiznight bij verzorgingshuis Mariënhoeve zijn we met de gedachte om Stichting Roos te helpen aan gang de gegaan. Na overleg met Stichting Roos kwamen we tot de conclusie dat een financiële donatie de beste manier is om ons steentje bij te dragen. Maar hoe kunnen we geld bij elkaar sprokkelen om deze mooie stichting een hart onder de riem te steken?

Tijdens een speciaal georganiseerde brainstormsessie zijn we als club op het idee van een loterij gekomen. En niet zomaar een loterij, de Rotaract Bollenstreek Super Loterij.

Met behulp van bedrijven uit de omgeving Bollenstreek is er een zeer ruime en erg aantrekkelijke prijzenlijst samengesteld. Met deze spetterende prijzenlijst hopen wij u over te halen om de kinderen van Stichting Roos een onvergetelijke vakantie te verzorgen.

Waar doen we het voor?
Stichting Roos verzorgt sinds 1999 vakanties voor kinderen en jongvolwassenen, in de leeftijdscategorie van 6 tot ongeveer 23 jaar, met een verstandelijke beperking.

De vakanties vinden plaats bij ’t Volderke’ in Dongen (Noord-Brabant) en bij ‘het Lorkenbos’ in Otterlo (Gelderland). Deze locaties zijn speciaal ingericht voor kinderen met een beperking. Per vakantieweek kunnen maximaal 10 deelnemers mee. De activiteiten van Roos worden mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers. Per groep deelnemers zijn 6 á 7 vrijwilligers aanwezig. In de vakantieweek wordt een gevarieerd programma aangeboden, uiteraard afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemers. Knutselen, spelletjes en sportieve activiteiten zijn hier een vast onderdeel.

Hoe kunt u ons, en tegelijkertijd misschien ook wel U zelf, helpen?
Bij een loterij horen uiteraard loten. Deze kunt u voor €5,00 kopen in onze online store of een mailtje sturen naar Info@rotaractbollenstreek.nl. Daarnaast zijn we op verschillende feestweken aanwezig in de regio Bollenstreek.

Check onze site regelmatig of volg ons op Facebook voor actuele updates!