Rotaract Bollenstreek is een service club dat is opgebouwd door en met young-professionals. Als groep zetten wij ons in om iets terug te geven aan de samenleving. Dit doen we door middel van het organiseren van leuke projecten en/of evenementen waarmee we geld inzamelen voor lokale goede doelen. Uiteraard draait niet alles om geld en vinden wij het ook belangrijk om direct invloed uit te oefenen op het welzijn van mensen om ons heen.

Heb je goede ideeën voor dit soort projecten en/of kun je een goede bijdrage leveren aan het succes van deze projecten dan zijn wij opzoek naar jou! Vul hieronder het inschrijf formulier in en dan zullen we z.s.m. reageren.

Wil je je niet committeren aan onze club maar lijkt het je wel leuk om ons te helpen als vrijwilliger tijdens de evenementen mail dan even naar: Leden@rotaractbollenstreek.nl.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Het lidmaatschap bij Rotaract Bollenstreek bedraagt €20 per maand. Van dit geld wordt tijdens elke bijeenkomst het eerste drankje betaald voor alle leden en worden belangrijke bijeenkomsten betaald. De bijeenkomsten vinden twee keer per maand plaats op de donderdag avond van 20.00 tot circa 22.00.

Aanmeldingsformulier
 

Geslacht: manvrouw
Voor- en achternaam*:
E-mailadres*:
Bedrijfsnaam / school:
Telefoonnummer*:
Leeftijd*:
Woonplaats*:
Beroep / Opleiding:
Hoe ben je bij Rotaract Bollenstreek gekomen?
Waarom heb je interesse om bij de Rotaract Bollenstreek te komen?
Wat denk jij dat je zou kunnen toevoegen aan onze club?
Heb je al ervaring met het doen van vrijwilligerswerk?

* Verplicht veld